Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Vadstena Klosterhotell SPA öppnar med BABOR

Bild: Babor.se
Bild: Babor.se
Publicerad av
Rikard Aberg - 10 apr 2015

Vadstena klosterhotell är hotellet där det gamla förenas med det nya. Hotellet och Restaurang Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet och Kungasalen som är från 1253. Vadstena klosterhotell ligger i hjärtat av Vadstena, nära alla kulturella sevärdheter, pittoresk shopping i Vadstenas centrum och bad vid Vätterns strand. I Klosterhotellets byggnader har människor träffats under århundraden för fest och arbete. De har också träffats för att läka kropp och själ, för lugn avskild kontemplation och för att samlas till stora viktiga rådslag. Kung Magnus Eriksson och hans hustru Blanche hade på 1300-talet så makalösa fester i palatset, att hoven i Europa med avund talade om lyxen i det svenska kungahuset.

Vadstena klosterhotells Spa, som öppnar i augusti, kommer att arbeta professionellt med det hyllade hudvårdsmärket BABOR, där forskning-precision-resultat står i fokus. BABOR är marknadsledande i Europa, bland topp 10 i hela världen och finns representerade bland andra 5-stjärniga hotellkedjor som Ritz Carlton, Hilton och Kempinski.

- Vi söker aktivt efter partners som erbjuder upplevelser utöver det vanliga. BABOR är ett selektivt märke, och vi tycker att det ska bli väldigt roligt att starta samarbetet med Vadstena klosterhotell som är unikt på många sätt tack vare sin historia och miljö, säger Ewa Goos VD BABOR Sverige.

Markus Höglund, marknad- och försäljningschef på Vadstena klosterhotell, menar att det är viktigt att ha samarbetspartners som tar hänsyn till alla delar i Spa som behandlingar och miljö för våra gäster, både inredning och val av produkter måste stämma överens.

Inredningen kommer att ha en rofylld inramning med varma jordnära färger, sprakande brasor och levande ljus. En avslappnade miljö för både kropp och själ! Vi kommer att erbjuda ett antal behandlingar från BABOR och kommer även att erbjuda både ångbastu och vanlig sauna. Varma källor och olika typer av bad kommer ytterligare att förgylla din vistelse på vårt spa och det kommer också att finnas ett gym. Försäljning av BABORs produkter samt ett urval av presentartiklar med spa anknytning kommer att finnas i vår inspirerande shop.

BABOR lanseras på Vadstena klosterhotells Spa i augusti 2015 och erbjuder ett omfattande sortiment för produkter till behandling, sparitualer och försäljning.

Annons