Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Salming tecknar samarbetsavtal med Redbergslid

Bild: Salming.se
Bild: Salming.se
Publicerad av
Rikard Aberg - 01 apr 2015

Nu står det klart att Salming Sports AB blir Redbergslids IKs nya materialsponsor. Salming är idag ett etablerat handbollsvarumärke både på den europeiska och den svenska marknaden. Det nya avtalet är ett fyra år långt helhetsavtal som innehåller handbolls- och runningskor, kläder, handbollar etc.

"Redbergslids IK är otroligt nöjda med att klubben kommer att bära Salmings skor, kläder och övrig utrustning de närmsta fyra säsongerna. I Salming har vi hittat en partner som ger oss en trygghet på materialsidan och som passar oss perfekt just nu när vi bygger upp ett nytt och fräscht RIK. Ett extra plus är ju självklart också att huvudkontoret ligger i Göteborg. På så sätt så är vi säkra på att samarbetet kommer bli väldigt nära och lokalt. Extra roligt är detta samarbete då det innefattar vår jubiléumssäsong 2016-2017", säger sportchef Henrik Lundström.

RIKs mittnia Linus Arnesson är mycket nöjd med beslutet och säger; "Att klubben gjort klart med Salming är jag riktigt nöjd med. Genom Salmings täta samarbete med olika toppspelare inom handbollen säkerställer de kvalitén på vad vi spelare vill ha. För mig är skorna den viktigaste delen i min utrustning. Det känns det som att Salming har förstått."

"Med Salming har vi hittat en partner som inte bara kommer stärka vårt elitlag utan hela klubbverksamheten. Extra spännande är att det är två varumärken som är inne i expansiva faser.
Vi ser fram emot ett spännande och utvecklande samarbete flera år framöver", säger klubbchef Tony Larsson.

Magnus Alfredsson, Handbollsansvarig på Salming, säger ”Efter framgångarna på den europeiska handbollsmarknaden, med Tyskland i fokus där Melsungen och Bergischer (from säsongen 15/16) i Bundesliga på herrsidan och Thüringer på damsidan, är det nu äntligen dags för vår hemmamarknad att få upp ögonen för Salming Handboll på allvar”

”Samarbetet med en av Sveriges mest renommerade handbollsföreningar, Redbergslids IK, som nu genomgår en mycket spännande nybyggnadsfas, kommer att ge oss den välförtjänta uppmärksamheten, och vi vet redan nu att fler kommer att följa i det spåret” avslutar Magnus Alfredsson.

Annons