Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, okt, 17 2017
Senaste Nytt

Nordic Sport erbjuder ergonomiskt fotbollsmål

Håkan Andersson, Lars Söderström och Stefan Markres från Nordic Sports. Foto: Sanna Kesselfors
Håkan Andersson, Lars Söderström och Stefan Markres från Nordic Sports. Foto: Sanna Kesselfors
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 16 mar 2016

Träffpunkt Idrott

Nordic Sport, som bland annat levererar utrustning till friidrotts EM i Amsterdam, finns på plats i Göteborg för att presentera det nygamla Ergomålet, vilket är ett fotbollsmål placerat på hjul för att förenkla förflyttning av målet.

Målet presenterades först för tio år sedan men togs senare ur sortimentet, sen dess har många kunder hört av sig och velat ha tillbaka ergomålet, därför har vi valt att ta tillbaka det och presentera det här på mässan som en nyhet säger Dennis Österberg som äger Nordic Sport till Sportochfritidsnyheter.se

Det fördelaktiga med ergomålet är inte bara att det går att med enkelhet förflytta, det går även att ta bort hjulen för att uppnå kraven som Fotbollsförbundet ställer för giltiga fotbollsmål, vilket är att målet måste stå med alla hörn ner i marken.

-Träffpunkt Idrott är en viktig mässa för Skandinavien eftersom det är den enda renodlade sportmässan. Vi skulle gärna vilja se fler idrottsförbund och föreningar på plats, men överlag är detta rätt forum för att synas och höras säger Dennis Österberg.

Nordic Sport håller till i monter B 09:21.